Intramet: Οι στόχοι της νέας διοίκησης

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2005 13:54

O κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Intramet του Ομίλου Intracom. Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Intramet αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Καλλής.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή διοίκησης στην Intramet σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας φάσης ισχυρής ανάπτυξης της εταιρείας με άξονες: Το σύγχρονο και δημιουργικό management, τη ριζική οργανωτική αναδιάρθρωση και τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό καθώς και τη δημιουργία ενός ισχυρού επιχειρηματικού πόλου στον κατασκευαστικό τομέα με βασικούς πυλώνες την Intrakat και την Intramet και πολλαπλή δραστηριότητα, που θα συμπεριλαμβάνει και την ενέργεια.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Intracom κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, τόσο στην απερχόμενη διοίκηση όσο και στο προσωπικό της Intramet για την προσφορά τους στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της. Παράλληλα είμαι βέβαιος πως η νέα διοίκηση θα συνεχίσει την ανάπτυξη της εταιρείας στους υφιστάμενους και σε νέους τομείς σε αρμονική συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Intracom».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα