ΕΛΓΕΚΑ: Πρώτη φάση συνεργασίας με τη «Θράκη»

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2005 18:21

Σχετικά με την εξέλιξη της συνεργασίας ΕΛΓΕΚΑ - ΘΡΑΚΗ, που γνωστοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2004 http://www.naftemporiki.gr/premium/archive/story.asp?id=993475 , η εισηγμένη ΕΛΓΕΚΑ με ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές αναφέρεται στις ενέργειες προς την κατεύθυνση της υλοποίησης της σύμβασης, «με πρωταρχικό κοινό στόχο τη βιωσιμότητα της εταιρείας «ΘΡΑΚΗ», και επανάκτηση του μεριδίου της στην αγορά».

Η ΕΛΓΕΚΑ εκτιμά ότι θα προχωρήσει το πρώτο 10ημερο του Φεβρουαρίου η ένταξη του υφιστάμενου τμήματος πωλήσεων της «ΘΡΑΚΗ» στη διεύθυνση του Business Unit ψυχόμενων της ΕΛΓΕΚΑ.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος στα γραφεία της ΕΛΓΕΚΑ, και έγινε σχετική παρουσίαση - ενημέρωση για τη νέα οργανωτική δομή στην οποία θα υπάγεται το σύνολο του τμήματος πωλήσεων της «ΘΡΑΚΗ».

Αρχισαν οι επαφές ΕΛΓΕΚΑ-ΘΡΑΚΗ με τους μεγάλους πελάτες λιανικής, ενώ έγιναν επαφές από την πλευρά της ΕΛΓΕΚΑ με προμηθευτές πρώτων υλών εξωτερικού, για την ομαλή τροφοδοσία της παραγωγικής διαδικασίας.

Εχουν σχεδιαστεί οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες μεταξύ των εταιρειών, η διασύνδεσή τους, και υλοποιείται το πλάνο εφοδιασμού των σημείων πώλησης εντός της εβδομάδας.

Κατά την πρώτη φάση της συνεργασίας, η λειτουργία των Logistics θα παραμείνει στη «ΘΡΑΚΗ» και θα απορροφηθεί σε δεύτερη φάση από την ΕΛΓΕΚΑ.

Στην παρούσα συγκυρία τα πλάνα που επεξεργάζονται οι εταιρείες, αφορούν την απρόσκοπτη παραγωγική λειτουργία, έτσι ώστε να υπάρξει επάρκεια προϊόντων «ΘΡΑΚΗ» προς πώληση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΓΕΚ



Σχολιασμένα