Τράπεζα Πειραιώς: Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 14:48
UPD:14:58
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την έναρξη της συνεργασίας τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, ανακοίνωσαν Τράπεζα Πειραιώς και «Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε.».

Στόχο της νέας συμφωνίας αποτελεί η άμεση και ενεργός υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της παραγωγής προϊόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως η παραγωγή επεξεργασμένου βουβαλίσιου κρέατος.

Η «Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε.» είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε με ένα μικρό κρεοπωλείο (μόλις 35 τ.μ.) στην Λιβαδιά Σερρών, το 1987. Ωστόσο, η εδραίωση των πωλήσεων στην τοπική αγορά οδήγησε στην επέκταση της κτηνοτροφικής μονάδας, στην καθετοποίηση της παραγωγής και στην ίδρυση μιας από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου, αλλά και άλλων κρεάτων, στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην Εταιρεία.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα