Συμβολαιακή Γεωργία: Συνεργασία Τρ. Πειραιώς - Αφοί Δ. Κοροντζή

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 11:35
UPD:11:38
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Αφοί Δ. Κοροντζή ΙΚΕ ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Η Αφοί Δ. Κοροντζή δραστηριοποιείται στον κλάδο της επεξεργασίας σταφίδας και συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου.

Οι πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία έτη, ακολουθούν συνεχή ανοδική πορεία κατευθυνόμενες κυρίως στο εξωτερικό (κατά 96%), σε χώρες που αποτελούν παραδοσιακούς προορισμούς του προϊόντος, όπως οι Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία και Γερμανία.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα, αλλά και εγγυημένη την άμεση πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Στο ίδιο πλαίσιο, προστίθεται ότι «η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα