Regus: Νέος CEO για Ασία, Ειρηνικό, Μ. Ανατολή ο Χρ. Μισαηλίδης

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 14:40
UPD:14:53

Χρέη διευθύνοντος συμβούλου της Regus για την περιοχή Ασία, Ειρηνικός και Μέση Ανατολή, αναλαμβάνει ο Χρήστος Μισαηλίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε επικεφαλής της περιοχής Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο νέος ρόλος του κ. Μισαηλίδη περιλαμβάνει την διεύθυνση της εταιρείας σε 35 χώρες, όπου η εταιρεία αναμένει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Μεταξύ αυτών και πολύ μεγάλες αγορές, όπου η εταιρεία έχει παρουσία με εκτενές δίκτυο επιχειρηματικών κέντρων, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Αυστραλία.

Σημειώνεται πως κάτω από την επίβλεψη του κ. Μισαηλίδη βρίσκονται πλέον, και σημαντικές περιοχές για την παγκόσμια οικονομία, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και πρόκληση για εμένα η ανάληψη της θέσης του CEO σε μία περιοχή, η οποία παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι το δυναμικό των στελεχών μας θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων», δήλωσε ο κ. Μισαηλίδης.

Ο ίδιος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τις εταιρείες Σκλαβενίτης και Therm-o-Forte, πριν ενταχθεί στην Adecco το 2000 ως εμπορικός διευθυντής. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του περιφερειακού CEO στην Adecco για την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, με επιχειρήσεις σε 17 χώρες.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα