Coca - Cola 3E: Eξαγορά της σερβικής Vlasinka

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2005 09:51
UPD:09:54

Tην πρόθεσή της να εξαγοράσει από κοινού με την The Coca Cola Company, το 100% της Vlasinka, εταιρείας μεταλλικού νερού στη Σερβία, ανακοίνωσε η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον).

Η εξαγορά αφορά τις εγκαταστάσεις παραγωγής στο Surdulica στη Νότια Σερβία και το σήμα μεταλλικού νερού Rosa.

Ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Η εν λόγω εξαγορά αποτελεί σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας στη Σερβία. Η Rosa έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης εφόσον ενταχθεί στον οργανισμό της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Έως τώρα η στρατηγική ενσωμάτωσης εξαγορών σημάτων μεταλλικού νερού από την Coca-Cola Τρία Έψιλον ήταν ιδιαίτερα επιτυχής και είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε άλλο ένα σήμα υψηλής ποιότητας στην Εταιρεία μας».

Ο κ. Dragan Tomic, Πρόεδρος της Vlasinka, δήλωσε: «Η συναλλαγή αυτή διασφαλίζει για την Simpo, τη μητρική εταιρεία της Vlasinka, χρηματοδότηση για να υλοποιήσει περαιτέρω επιχειρηματικά πλάνα. Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς η πώληση σε έναν επενδυτή με ισχυρή τοπική παρουσία στη Σερβία θα ενδυναμώσει περαιτέρω το σήμα της Rosa».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα