Cosmote: 20% έως 50% φθηνότερο το i-mode

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2005 13:08

Φθηνότερες χρεώσεις κατά 20% έως 50%, ανάλογα με τη χρήση, καθιερώνει από σήμερα η Cosmote για τις υπηρεσίες i-mode. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για όλους, συνδρομητές συμβολαίου και πελάτες καρτοκινητής.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, βάσει των νέων κλιμακωτών χρεώσεων, όλοι οι χρήστες του i-mode επωφελούνται σημαντικά καθώς όσο περισσότερο χρησιμοποιούν τις εν λόγω υπηρεσίες τόσο λιγότερο χρεώνονται. Σημειώνεται ότι καταργείται το προηγούμενο μοντέλο χρέωσης, δηλαδή 0,01 €/KB, ανεξάρτητα από τη χρήση, ενώ οι νέες χρεώσεις κυμαίνονται από 0,005 €/KB - 0,008 €/KB, δηλαδή ακόμα και οι πελάτες που πραγματοποιούν την ελάχιστη χρήση απολαμβάνουν εξ αρχής μειωμένες χρεώσεις κατά 20%.

Οι καινούριες μειωμένες χρεώσεις ισχύουν μετά τη δωρεάν, δοκιμαστική περίοδο χρήσης του ενός μήνα, που προσφέρει η Cosmote σε όλους τους νέους i-mode πελάτες της ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τις δημοφιλείς υπηρεσίες.

Η Cosmote παρέχει σε αποκλειστικότητα στους χρήστες i-mode το Μετρητή Χρήσης για να μπορούν να ελέγχουν την κίνηση (σε ΚΒ) που έχουν πραγματοποιήσει την τελευταία εβδομάδα, τον τελευταίο μήνα ή τη χρονική περίοδο που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, από σήμερα, μέσω του Μετρητή Χρήσης, οι πελάτες της Cosmote μπορούν να δουν ενδεικτικά παραδείγματα χρεώσεων ανάλογα με τις υπηρεσίες i-mode που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα