Συνεργασία Gulf Air - Lufthansa

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2005 17:31

Συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 138.000.000 δολ. υπέγραψαν οι εταιρείες Gulf Air και Lufthansa, για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και ανταλλακτικών για περίοδο πέντε ετών.

Η συμφωνία καλύπτει τον ανεφοδιασμό ανταλλακτικών, τη δυνατότητα να εντοπίζονται και να επισκευάζονται βλάβες, τα logistics αλλά και τις μηχανικές υπηρεσίες.

Υπογραμμίζοντας τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, James Hogan δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τη Lufthansa Technik’s, αναγνωρισμένη ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα αυτό, έχει αρκετά σημαντικά λειτουργικά πλεονεκτήματα, με το πιο σημαντικό να είναι μια λύση η οποία μειώνει την επιχειρηματική πολυπλοκότητα επιτρέποντας μεγαλύτερη επικέντρωση στον πελάτη».

Από την πλευρά του, ο August W. Hennigsen, πρόεδρος του Δ.Σ της Lufthansa Technik, επισημαίνει: «Ως μια καταξιωμένη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, η Gulf Air δεν βασίζεται μόνο στο ολοκληρωμένο πορτφόλιο των υπηρεσιών MRO αλλά και στην εκμετάλλευση των υπηρεσιών που μπορούμε να της προσφέρουμε σε όλο το δίκτυο σε συνεργασία με την GAMCO. Με το σύγχρονο στόλο των Boeing και των Airbus η Gulf Air θα είναι ένας σημαντικός πελάτης που θα βασίζεται στις υπηρεσίες μας για την εξασφάλιση αξιοπιστίας και αποδοτικότητας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα