40 σημεία πώλησης του «ΘΕΣΓάλα» στην Αττική έως το τέλος του έτος

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 14:17
UPD:14:40
INTIME NEWS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Έως το τέλος του έτους θα έχουν εγκατασταθεί στην Αττική 40 σημεία πώλησης του «ΘΕΣΓάλα», γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Θανάσας Βακάλης, σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό - μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.  

Στόχος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να καλυφθούν πλήρως όλες οι περιοχές της πρωτεύουσας και να διακινούνται ημερησίως 40 τόνοι παστεριωμένου γάλακτος.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, στην Αθήνα υπάρχουν 19 σημεία πώλησης, δύο εκ των οποίων στον Πειραιά, με ημερήσια κατανάλωση 900 - 1.000 κιλών ανά σημείο.

Η λειτουργία του συνεταιρισμού, όπως εξήγησε ο κ. Βακάλης, βασίζεται σε δύο άξονες:

  • Στην τροφοδοσία μεγάλων γαλακτοκομικών επιχειρήσεων με πρώτη ύλη, καθώς ήδη συνεργάζεται με τη Φαγε ΑΕ, την Friesland (Νουνου) και μικρότερες επιχειρήσεις - όπως η μονάδα του Μετσόβου και ο συνεταιρισμός της Λαμίας - ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Δωδώνη.
  • Στην ανάπτυξη δικτύου σημείων πώλησης στην Λάρισα, την Θεσσαλονίκη και την Αττική, καθώς και στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, τα οποία διακινούνται μέσω του ιδίου δικτύου (ημίσκληρο τυρί, γραβιέρα και αλοιφώδες τυρί) και στην εμφιάλωση παστεριωμένου γάλακτος, για λογαριασμό των περίπου 120 καταστημάτων Coop που λειτουργούν στην περιοχή της Θεσσαλίας.


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα