Νέα επέκταση του δικτύου του «ΘΕΣγάλα»

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 15:36
UPD:15:37
INTIME NEWS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Σε νέα επέκταση των καταστημάτων στην Αττική, σε προσθήκη νέων προϊόντων στους αυτόματους πωλητές και σε διανομή προϊόντων στις μικρές πόλεις της Θεσσαλίας, προχωρά ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα».

Αυτή τη στιγμή, ο συνεταιρισμός διαθέτει ένα δίκτυο 52 καταστημάτων - 19 στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη - τα οποία θα ξεπεράσουν τα 70 τους επόμενους μήνες, χάρη στη νέα επέκταση του δικτύου στην Αθήνα, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερα από 35 σημεία πώλησης.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έρχεται να καλύψει την πολύ μεγάλη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού της πρωτεύουσας.

Παράλληλα, τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα - πέρα από φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, κίτρινο και λευκό τυρί, σοκολατούχο γάλα και στραγγιστό γιαούρτι - σε λίγες μέρες θα προσφέρει κρεμώδες τυρί, με παραδοσιακή γεύση και χαμηλά λιπαρά, το «Ανωτύρι».

Τέλος, περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων ΘΕΣγάλα, θα είναι διαθέσιμες μέσω της αλυσίδας λιανικής COOP, σε πόλεις, όπου δεν μπορεί, λόγω πληθυσμιακών χαρακτηριστικών, να εγκατασταθούν καταστήματα ΘΕΣγάλα. Η πρώτη διάθεση προϊόντων από την αλυσίδα COOP, θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Θανάσης Βακάλης, σημείωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την επέκτασή μας και υλοποιούμε τον βασικό μας στόχο που είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές, προϊόντα από 100% φρέσκο γάλα από τις φάρμες μας. Τα καταστήματά μας είναι πλέον οι γαλακτοκομικές γωνιές στις γειτονιές της πόλης. Ευελπιστούμε ότι με τη νέα επέκταση θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερες γειτονιές και καταναλωτές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα