EFG Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Capital S.A.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2005 17:56

Ο Όµιλος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% της Capital S.A. και της εξ ολοκλήρου θυγατρικής της χρηµατιστηριακής εταιρείας Capital Securities S.A., µέλους του Χρηµατιστηρίου του Βουκουρεστίου.

Η Capital S.A., µέχρι πρότινος ανήκε στην εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου Reconstruction Capital Plc, που δραστηριοποιείται στη Ρουµανία από το 1997.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της EFG Eurobank, η Capital S.A. έχει δυναµική παρουσία στον τοµέα των συµβουλευτικών υπηρεσιών και κατέχει ισχυρή θέση στη Ρουµανία στον τοµέα του corporate finance, καθώς και στις συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Η εξ΄ ολοκλήρου θυγατρική της, Capital Securities S.A. διενεργεί συναλλαγές Ευρωπαίων και Αµερικανών θεσµικών επενδυτών καθώς και Ρουµανικών εταιρικών και ιδιωτών πελατών, στο Χρηµατιστήριο του Βουκουρεστίου και στο Rasdaq, µε µικρό σήµερα µερίδιο αγοράς.

Στόχος της Eurobank είναι να αναδείξει την Capital Securities σε σηµαντικό παίκτη του Ρουµανικού Χρηµατιστηρίου, διευρύνοντας το φάσµα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα