Στην Αθήνα το ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο της B.A.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2005 09:31

Την Αθήνα επέλεξε η British Airways ως τόπο διεξαγωγής του πανευρωπαϊκού συνεδρίου της, το οποίο πραγματοποιείται ανά έτος σε μία από τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο βρετανικός αερομεταφορέας και η οποία παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα και αύξηση του κύκλου εργασιών.

Στο φετινό συνέδριο, με τον τίτλο «Greece lightening», συγκεντρώθηκαν στο «Club Med Athenia» στον Μαραθώνα, 210 Εμπορικοί Διευθυντές, Διευθυντές Πωλήσεων και Διευθυντές Marketing. Μαζί με τον Martin George, Commercial Director της British Airways, τον Pat Gaffey, Area General Manager Europe, τον Robert Webb, Γενικό Σύμβουλο της βασίλισσας Ελισάβετ και εντεταλμένο Γενικό Σύμβουλο της British Airways, και τον David Rousham, Area Commercial Manager East Europe, τα στελέχη της εταιρείας ανέλυσαν τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της British Airways για το οικονομικό έτος 2004-2005 και προχώρησαν στην επεξεργασία του Business Plan της εταιρείας για το διάστημα 2005-2007.

«Τα αποτελέσματα της British Airways στην Ευρώπη μπορούν να χαρακτηριστούν, με μία μόνο λέξη, εξαιρετικά», δήλωσε ο Martin George, στον οποίο προτάθηκε να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. «Επιλέξαμε την Ελλάδα για τη φετινή συνάντησή μας, επειδή θελήσαμε να “δανειστούμε” τη λάμψη και το πνεύμα του νικητή που διακρίνει τη χώρα σας. Οι απόλυτα επιτυχημένοι Ολυμπιακοί Αγώνες που διοργανώσατε και η κατάκτηση του Euro 2004 συνηγορούν στο ότι η χώρα σας δικαιωματικά επελέγη για να φιλοξενήσει το πανευρωπαϊκό συνέδριό μας», κατέληξε ο Martin George.

«Ειδικά για την Ελλάδα, η χρονιά που διανύσαμε υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη από κάθε άποψη», δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της British Airways στη χώρα μας κα Φρέντυ Στίερ. «Το γεγονός ότι η British Airways συνδέει πλέον τρεις ελληνικές πόλεις – Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο – με το Λονδίνο, με τακτικές απευθείας πτήσεις, αποδεικνύει τη δυναμική της Ελλάδας και την διάθεση της British Airways να επενδύσει σε μία τέτοια αγορά. Η διοργάνωση του Συνεδρίου στη χώρα μας αποτελεί την αναγνώριση και την επιβράβευση των προσπαθειών μας», πρόσθεσε η κα Στίερ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα