Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου των Ποσειδωνίων από το Propeller Club

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 15:17
UPD:15:22
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βραβείο αριστείας έλαβε ο συνιδρυτής και πρόεδρος των Ποσειδωνιών Θεμιστοκλής Βίκος από το International Propeller Club of the United States τόσο για την αέναη συμβολή του στην εξέλιξη των Ποσειδωνίων, όσο και για την έμπρακτη αφοσίωσή του στη ελληνική ναυτιλία.

Η τελετή απονομής έγινε στον Ναυτιλιακό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Βίκος ευχαρίστησε το Propeller Club για την τιμή που του έκανε.

«Μια ολόκληρη ομάδα εργάζεται σκληρά γύρω από την διοργάνωση τον Ποσειδωνίων όλο τον χρόνο, ώστε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες και να δημιουργήσουμε φίλους των Ποσειδωνίων, με μοναδικό στόχο την παγκόσμια ανάδειξη της Ελληνικής Ναυτιλίας στο βάθος του χρόνου», σημείωσε.

«Εάν με ρωτήσει κάποιος τι ακριβώς κάναμε, θα του πω απλά, ότι εμείς στήσαμε τον καθρέφτη της ελληνικής ναυτιλίας, γιατί το έργο, δηλαδή την μεταφορά προϊόντων διά θαλάσσης, το εμπόριο και όλες τις σχετικές δραστηριότητες, τα είχαν ήδη δημιουργήσει, και τα δημιουργούν κάθε ημέρα και κάθε ώρα, οι άνθρωποι της ναυτιλίας, οι Έλληνες πλοιοκτήτες, οι ναυτικοί, τα στελέχη τους», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα