1η διεθνής έκθεση FETEC - Βιομηχανικός Εξοπλισμός

Στην Αθήνα στις 21-24 Οκτωβρίου 2005
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 17:24

Yπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) τελεί η 1η Διεθνής Έκθεση «FETEC - Βιομηχανικός Εξοπλισμός», που διοργανώνει η «Τεχνοεκδοτική» από τις 21 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2005, στο MEC στην Παιανία Αττικής.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από την «Τεχνοεκδοτική ΑΕΒΕ» καλύπτει τον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού της βιομηχανίας, των ναυπηγείων, των ξενοδοχείων, των μεγάλων εμπορικών μονάδων και της βιοτεχνίας. Η θεματολογία της περιλαμβάνει συστήματα αυτοματισμού (όπως κίνησης, ελέγχου, συσκευασίας, μεταφοράς), εξοπλισμό για τη μετάδοση κίνησης, τη μεταφορά, τη μετατροπή μάζας και ενέργειας, βιομηχανικά δίκτυα, μηχανήματα κατεργασίας μετάλλων, λογισμικό, εργαλεία, συστήματα προστασίας και ασφαλείας εγκαταστάσεων και προσωπικού, ενώ συμμετέχουν και επιχειρήσεις βιομηχανικής υπεργολαβίας, μελετών κλπ..

Στο πρόγραμμα της FETEC 2005 συμπεριλαμβάνονται πολλές ενδιαφέρουσες ημερίδες και σεμινάρια, με ομιλητές επιφανείς Έλληνες και ξένους ειδικούς. Χορηγός της «FETEC» είναι το περιοδικό της «Τεχνοεκδοτική» «Μετάδοση Ισχύος» και χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικά - επίσης της διοργανώτριας - «Θερμοϋδραυλικός», «Ηλεκτρολόγος», «Logistics & Management», «Εργοταξιακά Θέματα», «Ecotec», καθώς και το περιοδικό της Ένωσης Ελλήνων Χημικών «Χημικά Χρονικά».

Σημειώνεται ότι την FETEC 2005 υποστηρίζουν επίσης και οι ακόλουθοι φορείς:

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών

Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Υπεργολαβίας

Ένωση Ελλήνων Χημικών

Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών

Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα