Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 17:21

ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 18/07/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του απο 5/5/2005 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απο την πρώτη, της σχετικής απο 5/5/2005 έκθεσης του Δ.Σ. της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση κατ' αρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και των εκθέσεων και λοιπών δηλώσεων του Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου κατ' άρθρο 322 του Ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας: α) κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της Απορροφωμένης Εταιρίας FEEDUS A.E.B.E. ύψους ΕΥΡΩ 7.841.631 με ταυτόχρονη μείωση λόγω διαγραφής των μετοχών που κατέχει η απορροφώσα κατά 4.432.778,1 ΕΥΡΩ, ήτοι τελικά κατά ΕΥΡΩ 3.408.852,9 β) κατά το ποσό των ΕΥΡΩ 62.602,58 για λόγους στρογγυλοποίησης με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών απο τον λογαριασμό "Διαφορές απο την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής απο 1,62 ΕΥΡΩ ανά μετοχή σε 1,25 ΕΥΡΩ ανά μετοχή, ήτοι κατά 0,37 ΕΥΡΩ ανά μετοχή, ούτως ώστε να διαμορφωθεί στο ποσό των 50.460.642,50 ΕΥΡΩ διαιρούμενο σε 40.368.514 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,25 ΕΥΡΩ η κάθε μία, με αντίστοιχες τροποποιήσεις του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας και κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης. 3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρείας και της απορροφώμενης εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιρειών. 4. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χ.Α., την κατάρτιση και έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της εταιρείας για την συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώσας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και κάθε άλλου συναφούς θέματος. 5. Τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας απο ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. σε ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. με τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας. 6. Tροποποίηση με συμπλήρωση του, περί σκοπού της εταιρείας, άρθρου 3 του καταστατικού της. 7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας οι Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των Μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να ζητήσουν, με δήλωσή τους προς τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν, και να προσκομίσουν στη συνέχεια την αντίστοιχη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητας σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ.Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν απο την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης (Τμήμα Μετόχων, αρμόδια κα Λαμπρινού Μαρία, τηλ. 210-6698281).

FEEDUS Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 18/07/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, 19400, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του απο 5/5/2005 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απο την πρώτη, της σχετικής απο 5/5/2005 έκθεσης του Δ.Σ. της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση κατ'αρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και των εκθέσεων και λοιπών δηλώσεων του Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου κατ' άρθρο 322 του Ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α. 2. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της απορροφώσας εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. και της απορροφώμενης εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιρειών. 3. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Oι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των Μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να ζητήσουν, με δήλωσή τους προς τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών , την δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν, και να προσκομίσουν στη συνέχεια την αντίστοιχη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητας σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ.Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν απο την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης (Τμήμα Μετόχων, αρμόδια κα Μαρία Λαμπρινού, τηλ. 210-6698281).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα