Επίσχεση εργασίας στη Sex Form

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005 14:34

Σε επίσχεση εργασίας προέβησαν σήμερα 210 από τους συνολικά 418 εργαζόμενους στην εταιρεία Sex Form μέχρι την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Το ποσό για το οποίο άσκησαν την παραπάνω επίσχεση αφορά τις αποδοχές ετήσιας άδειας ανάπαυσης έτους 2005 και το επίδομα αυτής.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η επίπτωση από την παραπάνω επίσχεση εργασίας στην οικονομική και περιουσιακή κατάσταση, στα αποτελέσματα της εταιρείας και στη δανειακή της επιβάρυνση είναι ιδιαίτερα πιθανή αλλά δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη.

Η εταιρεία, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έχει ήδη ανειλημμένες υποχρεώσεις προς πελάτες της και στην αταλάντευτη προσπάθεια να είναι συνεπής προς αυτές θα πρέπει να μεριμνήσει για την εκτέλεση των παραγγελιών με άλλο τρόπο μετά την παραπάνω επίσχεση εργασίας. Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εκπληρώσει τις παραπάνω υποχρεώσεις αλλά και κάθε άλλη που την αφορά.

Στο πλαίσιο αυτό διεξάγει συνομιλίες με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και τις πιστώτριες τράπεζες για την άμεση, μεσοπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία αλλά και για τη δημιουργία θετικών προοπτικών για το μέλλον της προς όφελος των μετόχων, των προμηθευτών και των πελατών της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα