Αναδίπλωση Lufthansa για Ολυμπιακή

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005 17:43

Αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Lufthansa, Joachim Steinbach, σχετικές με τους μελλοντικούς σχεδιασμούς της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα πήρε σήμερα το Top Management της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας απαντώντας σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας της διοίκησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας - Υπηρεσίες ΑΕ.

Στην απάντησή του, ο κ. Walter Heerdt, αντιπρόεδρος Marketing & Sales της Lufthansa, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με τις πτήσεις της Lufthansa εντός Ελλάδος ή εκτός Ελλάδος και πως η Lufthansa θεωρεί την Ολυμπιακή Αεροπορία και τις Ολυμπιακές Αερογραμμές πολύτιμους συνεργάτες.

Ο κ. Heerdt εκφράζει επίσης τη λύπη της εταιρείας για οποιαδήποτε σύγχυση και αναστάτωση προήλθε ως αποτέλεσμα της προαναφερόμενης δήλωσης και τονίζει ότι προσδοκά στη συνέχιση της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της Lufthansa, Joachim Steinbach, είχε δηλώσει πως ο γερμανικός αερομεταφορέας είναι έτοιμος να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε περίπτωση που κλείσει η Ολυμπιακή http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/29/1101999.htm προκαλώντας την αντίδραση των πιλότων της Ολυμπιακής http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/29/1102193.htm .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα