Εκποίηση μετοχών της Πουλιάδης στις 20/10

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2005 09:53

Τη χορήγηση άδειας εκποίησης 9.747.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Πουλιάδης και Συνεργάτες ΑΕΒΕ, κυριότητας αφενός του κ. Αθανασίου Πουλιάδη και αφετέρου της εξωχώριας εταιρίας Playhurst International LTD, αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Ε.Κ. αποφάσισε επίσης το διορισμό της εταιρείας Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των προαναφερθεισών μετοχών.

Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας και Υποστήριξης Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 20 Οκτωβρίου 2005, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 18/13.10.2003 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 88 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρουσία του υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κ. Στέφανου Βασιλάκη, συμβολαιογράφου Πειραιά, και του υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Κώστα Χατζόπουλου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα.

Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής κατά την ημέρα της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

Το μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για τη διενέργεια ή μη της εκποίησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα