Σε DSG international μετονομάζεται η Dixons Group

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2005 13:35
UPD:15:22

Σε DSG international μετονομάζεται ο όμιλος Dixons, μητρική της Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τελευταίας.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Όμιλος έχει επεκτείνει σε σημαντικό βαθμό τις εμπορικές του δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη, έχοντας παρουσία σήμερα σε 12 χώρες με 15 διαφορετικές συνεργασίες. Ενδεικτικά, μάλιστα, ο Όμιλος DSG international πρόκειται σύντομα να επεκταθεί στην Πολωνία και την Πορτογαλία, ενώ σε λιγότερο από 3 χρόνια θα έχει παρουσία τόσο στη Ρωσία, όσο και την Ουκρανία. Όλοι οι προαναφερόμενοι στρατηγικοί στόχοι εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αλλάξαμε το όνομά μας σε DSG international», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Dixons, Τζον Κλερ.

Το δίκτυο καταστημάτων Kωτσόβολος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά του και εστιάζοντας πάντα στην επίτευξη κάθε ανάγκης και επιθυμίας του Έλληνα καταναλωτή, καλωσορίζει την ανανέωση αυτή συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ταχύτερη αναγνώριση του ονόματος DSG international».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα