Intracom - Συνεργασία της Τράπεζας Πληροφοριών NOMOS με την Hellastat

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2005 15:48

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών NOMOS της INTRACOM Α.Ε. και η Hellastat A.E, Ελληνική Εταιρεία Στατιστικών και Οικονομικών Πληροφοριών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Hellastat A.E. δημιούργησε βάση δεδομένων με την ονομασία Basic Business Information (BBI), μέσω της οποίας οι συνδρομητές-χρήστες της υπηρεσίας NOMOS έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα 30.000 επιχειρήσεων με έδρα στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο συνδρομητής της NOMOS έχει τη δυνατότητα συνδυασμού κριτηρίων αναζήτησης όπως, στοιχεία έδρας και επικοινωνίας, δραστηριότητα, κύκλος εργασιών κ.ά.. Έτσι, μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες, προμηθευτές, ανταγωνιστές, επενδυτές και συνεργάτες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δυνατότητα παροχής συνδυασμένων υπηρεσιών της NOMOS και της Hellastat θα προσφέρει στην ελληνική αγορά την πρώτη και μοναδική υπηρεσία ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής ενημέρωσης σε νομικά, οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα, προσφέροντας στους υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς πελάτες-συνδρομητές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα