Πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού για την Intralot

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 13:19
UPD:13:20
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της έλαβε η Intralot από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έλαβε το 2012 πρόσκληση συμμετοχής στο πιλοτικό πρόγραμμα Υπεύθυνου Παιχνιδιού της WLA για προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών, το οποίο, κατόπιν μιας μακράς διαδικασίας, διαμόρφωσε το επίσημο πρότυπο πιστοποίησης.

Η Intralot πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης, μετά από εξωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τον εγκεκριμένο αξιολογητή της WLA, την TUV Nord, η οποία ολοκλήρωσε μία ενδελεχή, ανεξάρτητη αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας και των βέλτιστων πρακτικών προς τους πελάτες.

Η Lynne Roiter, γενική γραμματέας της WLA, η οποία ηγείται του προγράμματος Υπεύθυνου Παιχνιδιού της WLA, δήλωσε: «Η συνεισφορά της Intralot στο νέο πλαίσιο πιστοποίησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού για προμηθευτές λοταριών υπήρξε πολύ σημαντική. Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της WLA, η εταιρεία έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στο υπεύθυνο παιχνίδι και την ενεργή συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών. Η Intralot δεν ήταν μόνο μία από τις πρώτες εταιρείες που εξέφρασαν την ανάγκη για ένα πρότυπο πιστοποίησης των προμηθευτών αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει για τις λοταρίες, αλλά και από τις πρώτες που πληρώντας όλα τα κριτήρια έλαβε την πιστοποίηση. Θα ήθελα να εκφράσω λοιπόν τα συγχαρητήριά μου».

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών του κλάδου  για την προώθηση των υπεύθυνων πρακτικών και την ενσωμάτωσή τους στις διεθνείς δραστηριότητές μας. Το Υπεύθυνο Παιχνίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Intralot, καθώς συνδέεται με τη βασική μας προτεραιότητα να προφυλάσσουμε τις ευπαθείς ομάδες και παράγει αξία για την εταιρεία και τους πελάτες της. Η  Intralot έχει ενσωματώσει τα υψηλότερα πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της, αναπτύσσοντας νέα εργαλεία για την αξιολόγηση της κοινωνικής επίδρασης των παιχνιδιών, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας”, δήλωσε ο Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operations Officer του Ομίλου Intralot.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα