Επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στις εγκαταστάσεις της Intracom

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 16:24
UPD:16:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πιρς είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ιδρυτή και βασικό μέτοχο των ομίλων Intracom και Intralot και τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου (φωτογραφία αρχείου).

Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom πραγματοποίησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς, συνοδευόμενος από ανώτατους αξιωματούχους της πρεσβείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πιρς είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ιδρυτή και βασικό μέτοχο των ομίλων Intracom και Intralot και τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Αμερικανός πρέσβης «είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας της Intracom και της Intralot. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δύο ομίλων ανά τον κόσμο, εστιάζοντας στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τις οποίες ο όμιλος Intracom ξεκίνησε πριν από 20 και πλέον χρόνια, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τις εταιρείες Raytheon, Boeing, IBM και Oracle».

Οι επικεφαλής του ομίλου συζήτησαν επίσης με τον κ. Πιρς για την επένδυση και τις δραστηριότητες της Intralot στις ΗΠΑ, η οποία έχει πλέον 24% μερίδιο αγοράς των συμβάσεων για online συστήματα λοταριών των ΗΠΑ, 110.000+ τερματικά λιανικής που καλύπτουν πληθυσμό 60 εκατομμυρίων, ενώ περισσότεροι από  400 επαγγελματίες τεχνολογιών στο Κέντρο Καινοτομίας της Intralot στην Αθήνα εργάζονται για την υποστήριξη των έργων στις ΗΠΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα