Αύξηση επισκεπτών στην έκθεση “Kosmima”

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2005 13:17

ΑΥΞΗΣΗ κατά 10%, σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, παρουσίασε ο αριθμός των επισκεπτών της 20ης Kosmima, που διοργάνωσε από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη η Helexpo.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η διεθνοποίησή της καθώς οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονταν από 16 χώρες και συγκεκριμένα από: Αυστραλία, Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρο, Ουγγαρία Ολλανδία, Πορτογαλία, πΓΔΜ και Τουρκία, ενώ, οι Έλληνες επισκέπτες προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη νησιωτική.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια η 20η Kosmima, συνέβαλε για μία ακόμη φορά στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της εγχώριας παραγωγής καθώς και στον εξαγωγικό προσανατολισμό του κλάδου, ενισχύοντας τη φιλοδοξία της διοίκησης της Helexpo, να καταστεί κεντρικό σημείο αναφοράς, στη διεθνή αγορά του κοσμήματος, με χαρακτηριστικά και ταυτότητα που την καθιστούν από τις καλύτερες στο χώρο του κοσμήματος και της αργυροχρυσοχοΐας σε όλο τον κόσμο.

Τα βραβεία καλύτερης δημιουργίας απονεμήθηκαν στους: ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., PIERO MAGLI WATCHSTRAPS S.L. και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Χατζημιχαήλ.

Τα ειδικά βραβεία διοργανωτή απονεμήθηκαν στους Αφοι ΤΣΕΒΕΛΕΚΟΥ, BJP ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Γ και J.A.W.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα