Παρουσίαση του ΟΠΑΠ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2005 13:57
UPD:14:09

Παρουσίαση στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών πραγματοποίησε σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε. . Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στις τελευταίες επιχειρηματικές εξελίξεις στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας αλλά και στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2005.

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βασίλης Νειάδας, δήλωσε ότι μία πιθανή απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα δεν αποτελεί απειλή για τον ΟΠΑΠ αλλά θα ανοίξει το δρόμο στον οργανισμό να εισαγάγει νέου τύπου παιχνίδια, ενδεχομένως και στο εξωτερικό.

«Δεν πρέπει να βλέπουμε την κατάργηση του μονοπωλίου μόνο σαν απειλή, ότι θα χάσεις ένα μερίδιο της εδώ αγοράς. Θα σου δώσει όμως και απεριόριστες δυνατότητες εκτός», τόνισε ο κ. Νειάδας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Ο κ. Νειάδας είπε ότι επίσης ότι το νέο εξελιγμένο μηχανογραφικό σύστημα που αναμένεται να παραλάβει ο ΟΠΑΠ στα μέσα του 2007 θα αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες, δίνοντας στον οργανισμό την δυνατότητα να εισαγάγει νέου τύπου τυχερά παιχνίδια και να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από τον παράνομο στοιχηματισμό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα