Vodafone Ελλάδας: Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από το 2008

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:21
UPD:16:23
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την πρόθεση της Vodafone να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, στηρίζοντας την οικονομία της χώρας, εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης.

«Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στην κινητή, τη σταθερή και τη συνδρομητική τηλεόραση, στηρίζοντας τις σύγχρονες ψηφιακές υποδομές, που είναι τόσο απαραίτητες για τη χώρα μας, σε ένα πλαίσιο δίκαιου ανταγωνισμού προς όφελος των πολιτών», ανέφερε ο κ. Περσιάνης, μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίασης του Vodafone Home.

Όπως είπε, η Vodafone Ελλάδας επενδύει στη χώρα και στηρίζει την ελληνική οικονομία στην κρίση, με συνολικές επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από το 2008. «Με το βλέμμα στο μέλλον, ολοκληρώσαμε πέρυσι μια σημαντική επένδυση 300 εκατ. ευρώ στην hellas online, σηματοδοτώντας έτσι το επόμενο σημαντικό βήμα στην πορεία της εταιρείας μας», σημείωσε ο κ. Περσιάνης, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια επένδυση σημαντική όχι μόνο για την Vodafone Ελλάδας, αλλά και για την αγορά και την ευρύτερη ελληνική οικονομία.

«Θέλουμε να τοποθετήσουμε την Vodafone Ελλάδας ως αξιόπιστο και πρωτοπόρο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας. Με συστηματική δουλειά ενσωματώνουμε την hellas online και ενοποιούμε τις υπηρεσίες κινητής με τις υπηρεσίες σταθερής, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης της hol, προσφέροντας συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας, υπό την εμπορική ονομασία της Vodafone», πρόσθεσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

«Έτσι, παρουσιάζουμε το Vodafone Home, μια μοναδική εμπειρία σταθερής και ίντερνετ για κάθε σπίτι. Το Vodafone Home αποτελεί την επόμενη μέρα στην επικοινωνία, γιατί προσφέρει μια νέα, απαράμιλλη εμπειρία επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα», συμπλήρωσε.

Παραμένει το ενδιαφέρον της εταιρείας για τη Forthnet

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Περσιάνης διευκρίνισε ότι η Vodafone διατηρεί στο ακέραιο το ενδιαφέρον της για τη Forthnet. «Το ενδιαφέρον είναι ξεκάθαρο και η συνδρομητική τηλεόραση είναι ένας βασικός πυλώνας στον οποίο μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε περαιτέρω. Το ενδιαφέρον υπάρχει, είναι στρατηγικό, γιατί βλέπουμε την τάση για ολοκληρωμένες υπηρεσίες-κινητό, σταθερό, ίντερνετ και τηλεόραση μαζί. Έχουμε το Vodafone TV και βλέπουμε και τη Forthnet σαν ένα προϊόν το οποίο θα ήταν προφανώς ιδιαίτερα συμπληρωματικό. Σε αυτή τη φάση, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Περσιάνης υπογράμμισε ότι σκοπός της εταιρείας είναι να επενδύσει σε δίκτυα νέας γενιάς, συμπληρώνοντας, ωστόσο ότι η ύπαρξη ενός δίκαιου ανταγωνιστικού πλαισίου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, ο οποίος θα βοηθήσει αυτή την επένδυση. «Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο το οποίο θα επιτρέψει σε περισσότερους από έναν παρόχους να επενδύουν στην ελληνική αγορά», υπογράμμισε.

Νέες υπηρεσίες

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης με δημοσιογράφους, η Vodafone ανακοίνωσε επίσης ότι ενσωμάτωσε την hellas online και παρουσίασε το Vodafone Home, συνδυάζοντας όλα τα προγράμματα σταθερής και ίντερνετ της hellas online με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρουν μια νέα και απαράμιλλη εμπειρία επικοινωνίας και εξυπηρέτησης.

Στη νέα εποχή του Vodafone Home, όλοι οι συνδρομητές της Vodafone που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, αποκτούν αποκλειστικά δύο πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα, τη Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση και τη Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα