Μπάμπης Βωβός: Νέες συμβάσεις μίσθωσης γραφείων

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 11:46

Στο 100% έφθασε η πληρότητα του μισθωτικού χαρτοφυλακίου γραφείων του ομίλου Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος υπέγραψε δεκαετή σύμβαση μίσθωσης με την Bestend Ανώνυμη Εταιρεία Εκδόσεων για κτήριο γραφείων του Ομίλου επί της Λεωφ. Συγγρού 174, στην Καλλιθέα, επιφανείας ανωδομής 1.945 τ.μ. και 37 θέσεων στάθμευσης με ετήσιο μίσθωμα ύψους € 374.460 για το πρώτο μισθωτικό έτος.

Η μισθωτική πληρότητα του «retail project Δέλτα Φαλήρου» έφτασε στο 90%

Ο Όμιλος ΜΒΔΤ υπέγραψε επίσης με την Village Roadshow νέα δωδεκαετή μίσθωση για 2.241 τ.μ. που αφορούν αίθουσες bowling στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο που αναπτύσσει στο Δέλτα Φαλήρου με το πρώτο ετήσιο μίσθωμα να ανέρχεται σε € 537.840. Ως αποτέλεσμα, από το σύνολο των 13.600 τ.μ. ενοικιάσιμου χώρου έχει ήδη μισθωθεί το 62% στην Village Roadshow και το 28% στην Media Markt ανεβάζοντας το μέχρι τώρα συμφωνηθέν συνολικό ετήσιο μίσθωμα σε € 3.648.420.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που καταλήξαμε σε συμφωνία με την Bestend Ανώνυμη Εταιρία Εκδόσεων όπως και για την οριστικοποίηση της νέας μας σύμβασης μίσθωσης με την Village Roadshow. Το τελευταίο έτος ο όμιλος ΜΒΔΤ πέτυχε την εκμίσθωση άνω των 20.000 τ.μ. και με την εκμίσθωση του κτιρίου γραφείων επί της Λεωφ. Συγγρού 174 το προς εκμετάλλευση μισθωτικό χαρτοφυλάκιο γραφειακών χώρων εμφανίζει πληρότητα 100%», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΒΔΤ, κ. ¶ρης Βωβός.

«Ο όμιλος ΜΒΔΤ δεσμεύεται να συνεχίσει αδιάκοπα τις προσπάθειες του για μεγιστοποίηση των αποδόσεων του χαρτοφυλακίου ακινήτων που αναπτύσσει και διαχειρίζεται, εξασφαλίζοντας εγγυημένα μακροχρόνια μισθωτικά συμβόλαια», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα