Αποστολή ΣΕΒ και ΣΒΒΕ στο Ισραήλ

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2005 10:42

Επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών, από 23 έως 26 Ιανουαρίου 2006. Η αποστολή οργανώνεται με την υποστήριξη του Ισραηλινού Συνδέσμου Βιομηχανιών, του Ισραηλινού Ινστιτούτου Εξαγωγών και Διεθνών Συνεργασιών, της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ.

Στόχος της αποστολής είναι να διερευνήσουν οι ελληνικές εταιρείες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει η αγορά του Ισραήλ στους τομείς του εμπορίου, των επενδύσεων και των joint-ventures, ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον της ισραηλινής πλευράς για συνέργειες με ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν μόνιμη παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με εκείνες που διαθέτουν δίκτυα διανομής.

Οι τομείς όπου παρουσιάζονται δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας είναι: Κατασκευές και έργα υποδομής, τεχνολογίες περιβάλλοντος, τηλεπικοινωνίες, προϊόντα νέων τεχνολογιών, φαρμακευτικά, τρόφιμα και αγροτικά προϊόντα και τουρισμός. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΕ επισημαίνει ότι ύστερα από συνεννοήσεις με την Πρεσβεία του Ισραήλ, θα παρασχεθεί πλήρης και συνεχής υπηρεσία ασφαλείας με φροντίδα της κυβέρνησης του Ισραήλ καθ΄ όλη τη διάρκεια των κινήσεων της ελληνικής αποστολής. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην αποστολή πρέπει να το δηλώσουν στον ΣΕΒΕ μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα