EBEΘ: Εκδήλωση για το νέο πλαίσιο επενδύσεων στη Βουλγαρία

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2005 10:31

Το νέο πλαίσιο για επενδύσεις στη Βουλγαρία, αλλά και γενικότερα οι οικονομικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα, θα τεθούν επί τάπητος σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, στις 6 το απόγευμα, στη αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη Βουλγαρία, όπου η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ξένο επενδυτή, με επενδεδυμένο κεφάλαιο άνω του 1 δισ. δολ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο σύμβουλος Α' Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας στη Σόφια, Δημήτρης Ζώμας θα αναφερθεί στην πορεία των βασικών δεικτών της βουλγαρικής οικονομίας και στην εξέλιξη των ελληνοβουλγαρικών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων.

Επίσης, θα συζητηθούν οι δυνατότητες κοινοτικής χρηματοδότησης της βουλγαρικής οικονομίας, η πορεία του χρηματιστηρίου της Σόφιας, αλλά και το νομοθετικό πλαίσιο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το ΕΒΕΘ, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 230 370 132) ή στον ΣΕΒΕ (2310 535 333).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα