Εγκρίθηκε η απορρόφηση της Εθνικής Πανγαία από την MIG Real Estate

Κατά τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 20:50
UPD:20:55

Το κτήριο της Εθνικής Πανγαία.

Την απορρόφηση της Εθνικής Πανγαία ενέκρινε η MIG Real Estate, κατά τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι ενέκριναν τη συγχώνευση δι' απορρόφησης της εταιρείας «Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία».

Παράλληλα, στη γενική συνέλευση ελήφθησαν οι κάτωθεν αποφάσεις:

  • Την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, μέσω έκδοσης νέων μετοχών, λόγω συγχώνευσης, ως εξής: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 765.193.316 ευρώ και κατά 1 ευρώ, λόγω κεφαλαιοποίησης τμήματος του αποθεματικού υπέρ το άρτιο της εταιρείας για σκοπούς στρογγυλοποίησης, με την έκδοση 255.064.439 νέων, κοινών, ονομαστικών με ψήφο μετοχών, ονομαστικής αξίας ευρώ 3 ευρώ εκάστης. H αξία της συμμετοχής της απορροφηθείσας εταιρείας (ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.) στην εταιρεία, δηλαδή ποσό 39.330.768,10 ευρώ, διεγράφη, λόγω σύγχυσης με το ποσό που αντιστοιχούσε στην αναλογία συμμετοχής της απορροφηθείσας εταιρείας (Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.) στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, δηλαδή με ποσό 40.931.715,00 ευρώ, η δε διαφορά 1.600.946,90 ευρώ καταχωρήθηκε σε λογαριασμό ιδίων κεφαλαίων από υπεραξία συγχώνευσης, σύμφωνα με το ν. 2166/1993.
  • Την έγκριση της τροποποίησης του συνόλου των άρθρων του καταστατικού της εταιρείας, σύμφωνα με το σχέδιο καταστατικού που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας και την παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς υλοποίηση των προβλεπόμενων διατυπώσεων δημοσιότητας.
  • Την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, με τριετή θητεία και έως την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που θα συνέλθει το πρώτο εξάμηνο του έτους 2019, ως ακολούθως:
  1. Χρήστος Πρωτόπαπας του Ιωάννη
  2. Βασίλειος Μαστρόκαλος του Γερασίμου-Αναργύρου
  3. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου του Νικολάου
  4. Αριστοτέλης Καρυτινός του Δημητρίου
  5. Θηρεσία Μεσσάρη του Γεράσιμου
  6. Αποστολίδου Άννα του Γεωργίου
  7. Αρνό Ντομινίκ Μορίς Μπερτράντ Πλατ (Arnaud Dominique Maurice Bertrand Plat) του Ντομινίκ Πλατ (Dominique Plat)
  8. Ανεξάρτητα Μέλη
  9. Σπυρίδων Μακριδάκης του Γεωργίου
  10. Πρόδρομος Βλάμης του Γρηγορίου


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα