Στην αντεπίθεση ο Ν. Κακλαμάνης για το υπόγειο πάρκινγκ

«Μπαχαλάκηδες κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ»
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 13:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην αντεπίθεση πέρασε για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σχετικά με την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Κυψέλη, χαρακτηρίζοντας του ανθρώπους που διαμαρτυρήθηκαν για την κοπή των δέντρων «ξένους προς τους κατοίκους της Κυψέλης, "μπαχαλάκηδες" που δρουν κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Κακλαμάνης που υπεραμύνθηκε των επιλογών τόσο στο ζήτημα της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού όσο και στο θέμα του υπόγειου πάρκινγκ υποστήριξε πως «πως για το έργο της οδού Κύπρου, το οποίο άλλωστε έχει δρομολογηθεί από το 1980, κόπηκαν μόνο 12 δέντρα» και ότι «κανένας άνθρωπος από τον δήμο δεν προπηλάκισε τους διαμαρτυρόμενους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί».

Σχετικά με τους συγκεντρωμένους στην οδό Κύπρου δήλωσε πως «είναι γνωστή η ταυτότητά τους και πως δεν είναι παρά εκατό με διακόσιοι υβριστές και βάνδαλοι».

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε επίσης στις προσφυγές που γίνονται στα σχέδια του δήμου, προσφυγές οι «οποίες καθυστερούν την υλοποίηση των έργων που έχουν εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα