Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2005 10:48

Emporiki Investment Bank: « Εκτιμούμε ότι ο γενικός δείκτης μπορεί να ξεκινήσει ανοδικά κατά τη σημερινή ωστόσο η χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για την διατήρηση της ανοδικής κίνησης».

Sarros Χρηματιστηριακή «Η ελληνική αγορά με πρωταγωνιστές τις τράπεζες και τις εταιρείες διυλιστηρίων διατήρησε την ανοδική του πορεία. Το στοίχημα της εβδομάδας είναι η διατήρηση ή μη των υψηλών επιπέδων που βρίσκεται η αγορά. Δεν αποκλείουμε ρευστοποιήσεις σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης λόγω αποκόμισης κερδών και σε συνδυασμό βέβαια με αντίστοιχες κινήσεις στις αγορές εξωτερικού. Επίσης, αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ την Πέμπτη δεν θα λειτουργήσουν οι αγορές».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε την Παρασκευή 0,65% υψηλότερα φθάνοντας σε νέο υψηλό τετραετίας με τον τζίρο να ανέρχεται στα €216εκ. (-35%). Η αγορά συνέχισε την καλή απόδοση της οδηγούμενη κυρίως από τις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και ευνοούμενη από την σημαντική άνοδο στις διεθνείς αγορές. Ο FTSE-20 και ο FTSE-40 σημείωσαν άνοδο 0,69% και 0,27% αντίστοιχα. Η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το εννιάμηνο συνεχίζεται αύριο με τον ΟΠΑΠ, Μυτιληναίο, ΚΑΕ και Φουρλή. Η Coca Cola HBC ακολουθεί την Τετάρτη και η Εθνική Τράπεζα την Πέμπτη. Το κλίμα στην αγορά παραμένει θετικό, ωστόσο δεν αποκλείουμε μερικές ρευστοποιήσεις μετά την ισχυρή απόδοση της τελευταίας εβδομάδας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα