Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2005 16:53
UPD:17:15

LOGICDIS Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική και μετ' αναβολή Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/12/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση 992.831 ιδίων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία με ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ακυρούμενες μετοχές, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του ΚΝ 2190/1920 και μεταφορά της, υπέρ την ονομαστική αξία κάθε μετοχής, αξίας κτήσης σε ειδικό λογαριασμό. 2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συνένωση μετοχών (reverse split). 3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. 5. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 6. Έγκριση αλλαγής χρήσεως αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε με την από 22.12.2004 Έκτακτη Γενική Συνέλευση. 7. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920). 8. Σύναψη ομολογιακού μη μετατρέψιμου δανείου και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρίας. 9. Τροποποίηση του άρθρου 15 του καταστατικού της Εταιρίας (εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία της Γ.Σ. - εναρμόνιση με τον Ν. 3156/2003). Οι μέτοχοι οι οποίοι έχουν απο-υλοποιήσει τις μετοχές τους πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες από τη Γενική Συνέλευση. Οι μέτοχοι που έχουν απο-υλοποιήσει τις μετοχές τους και βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό που τηρεί το ΚΑΑ προκειμένου να μετάσχουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο ΚΑΑ το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρείας LogicDIS A.E. (Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61 στο Μαρούσι) προς της άνω οριζόμενης πενθήμερης προθεσμίας.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο ATHENS ELECTRA, Ερμού 5, Τ.Κ. 105 63, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005), της κατάστασης ταμειακών ροών της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004- 30.6.2005) και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005). 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών για την 6η εταιρική χρήση (1.7.2005-30.6.2006) και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (οδός Ξενοφώντος αρ. 14, 1ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2005.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στα Γραφεία της Εταιρίας, Λ. Ριανκούρ 78α, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 34 παρ. 1 εδ. ε΄ κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της σύμβασης και της πράξης διάσπασης της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με απορρόφηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και την ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μετά από ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των συναφών δηλώσεων αυτού, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της διάσπασης. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό: (α) του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ λόγω διάσπασης με απορρόφηση και (β) του κεφαλαιοποιούμενου, λόγω στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε 0,81 Ευρώ εκάστης, τμήματος των εκτάκτων φορολογημένων αποθεματικών της Εταιρείας. Έκδοση και διανομή νέων μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου και χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 3. Έγκριση των ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Δ.Σ., των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της Εταιρείας στα πλαίσια της ανωτέρω διάσπασης. 4. Έγκριση εκλογής προσωρινών συμβούλων σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Χορήγηση άδειας κατ’ άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει, στα μέλη του Δ.Σ., τους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της Εταιρείας, καθώς και στους αντικαταστάτες αυτών, να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων εταιρειών, συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 ε΄ παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.

ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30, στα Γραφεία της συνδεδεμένης εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, Λ. Ριανκούρ 78α, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 34 παρ. 1 εδ. ε΄ κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της σύμβασης και της πράξης διάσπασης της ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με απορρόφηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και την ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μετ’ έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920 Εκθεσης του Δ.Σ. και των συναφών δηλώσεων αυτού, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της διάσπασης. 2. Έγκριση των μέχρι τούδε πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της Εταιρείας, των προστηθέντων και πληρεξουσίων της για τους σκοπούς της Διάσπασης της Εταιρείας με Απορρόφησή της από τις ανώνυμες εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ και ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΑΕΒΤΤΕ και 3. Έγκριση εκλογής από το Δ.Σ. προσωρινών συμβούλων σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ



Σχολιασμένα