X.A.: Μεταβολές στη σύνθεση δεικτών

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 13:09

Μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. να αποδεχθεί το αίτημα της εταιρείας Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. για διαπραγμάτευση από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005 στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Athex:

Δείκτης FTSE/Athex Mid 40

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από την νέα σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας INFO-QUEST A.E.B.Ε.

Δείκτης FTSE/Athex 140

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από την νέα σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

Τέλος επισημαίνεται ότι συνέπεια της από 14/11/2005 διαγραφής των μετοχών της εταιρείας FEEDUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ από την Αγορά Μετοχών του Χ.Α. η κενή θέση στην νέα σύνθεση των Δεικτών FTSE/Athex SmallCap 80 και FTSE/Athex 140 θα καλυφθεί από τις μετοχές της εταιρείας CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στην νέα σύνθεση των Δεικτών, η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα ισχύσει από την συνεδρίαση της Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα