Επίσκεψη Στυλιανίδη στην Κίνα

Επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 13:14
UPD:13:20

Επίσημη επίσκεψη εργασίας στην Κίνα, θα πραγματοποιήσει από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί η 9η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδος-Κίνας, καθώς και δύο ελληνοκινεζικά επιχειρηματικά συνέδρια στο Πεκίνο και στη Σαγκάη, στο πλαίσιο της προώθησης των ελληνικών εξαγωγών και προσέλκυσης επενδύσεων.

Την αποστολή θα συνοδεύουν 50 περίπου εκπρόσωποι επιχειρήσεων, οι οποίοι θα έχουν πάνω από 400 συναντήσεις με κινέζους επιχειρηματίες τόσο στο Πεκίνο όσο και στην Σαγκάη.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα έχει σήμερα στις 15:30 συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας, Gela Bezhuashvili, στο υπουργείο Εξωτερικών (Βασ Σοφίας 1).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί η εντατικοποίηση των διμερών οικονομικών σχέσεων, καθώς επίσης και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα