Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2005 17:45
UPD:17:48

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 28.11.2005 Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης, των Μετόχων της Εταιρίας, τη 15/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση απόσχισης από την Εταιρία του κλάδου της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (IT Services) και εισφορά αυτού στην Ανώνυμη Εταιρία "DATABANK", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93. 2. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρίας για την υπογραφή της σχετικής Συμβολαιογραφικής πράξης εισφοράς του κλάδου αυτού και τη διενέργεια κάθε άλλης σχετικής πράξης ή δήλωσης. 3. Μεταβολή των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου αυτής. Αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 1, περί σύστασης - επωνυμίας, και 3, περί σκοπού, του Καταστατικού της Εταιρίας. 4. Διάφορες ανακοινώσεις

Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω Α' Επαναληπτική συνεδρίαση της από 28.11.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Α' Επαναληπτική συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, στη θέση Σταμάτη Μίχα Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Εκλογή ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) σε αντικατάσταση αποβιώσαντος και καθορισμός αμοιβής του. Όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στο Ταμείο της εταιρείας (5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, Κορωπί 19400) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17 Αθήνα). Επίσης οι Μέτοχοι θα πρέπει μέσα στην παραπάνω προθεσμία να καταθέσουν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/12/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στο Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 2 και Κηφισού, 1ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 15ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005, ήτοι του Ισολογισμού, των Αποτελεσμάτων Χρήσης και του Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ'αυτών. 2. Υποβολή για έγκριση του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων της 15ης κλειόμενης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 έως 30.6.2005 και διανομή μερίσματος. 3. Υποβολή για έγκριση των ενοποιημένων ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005, ήτοι του 5ου Ενοποιημένου Ισολογισμού και του Ενοποιημένου Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Ενοποιημένη Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ'αυτών. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη τους για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της 15ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005. 5. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και τις ενοποιημένες για τη χρήση από 1.7.2005 μέχρι 30.6.2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την 15η εταιρική χρήση από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005. 7. Επικύρωση εκλογής νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Επικύρωση εκλογής νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 9. Διάφορες ανακοινώσεις. Θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Ολοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι'αντιπροσώπου. Όσοι μέτοχοι προτίθενται να λάβουν μέρος στη Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, πρέπει να τα καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρίας στο τμήμα μετόχων Κο Φροντιστή, τηλ. 57.03.167, Εθνάρχου Μακαρίου 2 και Κηφισού ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί και τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ
  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα