Ατλάντικ: Δεν έχουν γίνει επαφές με Carrefour

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2005 10:25

«Η εταιρεία Ατλάντικ ΑΕ ως νομικό πρόσωπο δεν έχει συζητήσει με την εταιρεία Carrefour ή άλλη ανταγωνίστρια εταιρεία για κανένα ζήτημα».

Τα παραπάνω τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της Ατλάντικ κατόπιν επικοινωνίας μετόχων της αλλά και μελών του δικτύου Franchising υπό τον τίτλο ΑΡΙΣΤΑ σχετικά με το ενδεχόμενο επιθετικής εξαγοράς της από την εταιρεία Carrefour.

Στην ανακοίνωσή της η Ατλάντικ αναφέρει επίσης τα εξής:

«Η οικογένεια Αποστόλου η οποία είναι και μία εκ των μεγαλομετόχων της ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ και της οποίας τα μέλη ασκούν Διοίκηση στην ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ δεν έχει συζητήσει πώληση των μετοχών της ούτε στη εταιρεία Carrefour ούτε σε άλλη εταιρεία.

- Η οικογένεια Λαουτάρη είναι επίσης μία εκ των μεγαλομετόχων της ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε. και της οποίας μέλη ασκούν Διοίκηση στην εταιρεία, έχει ενημερωθεί για το γραπτό ερώτημα των μετόχων και σε εύλογο χρόνο πιστεύουμε ότι θα τοποθετηθεί επισταμένα.

- Σε ό,τι αφορά την εταιρεία της Εύβοιας συμφερόντων κ. Γαληνού Λαουτάρη ενημερώνουμε ότι αυτή είναι πελάτης χονδρικής της εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε. όπως εκατοντάδες άλλοι πελάτες. Η τύχη της εξαρτάται από τις αποφάσεις των μετόχων της .

- Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε τίποτα για άλλη συζήτηση συνεργασίας της Carrefour με την οικογένεια Λαουτάρη είτε αυτό αφορά επιθετική εξαγορά για την εταιρεία μας είτε άλλου είδους συνεργασία.

Δηλώνουμε ότι η εταιρεία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για να προασπίσει τα συμφέροντα των μετόχων της όσο και για να διασφαλίσει προϋποθέσεις ανάπτυξης στα συνεργαζόμενα μέλη του δικτύου Franchising με τον τίτλο ΑΡΙΣΤΑ, εξετάζοντας κάθε πρόσφορο μέσο εμπορικής ή νόμιμης υφής , αναλόγως των περιστάσεων».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα