Επίσκεψη του Γερμανικού Συνδέσμου Εργοδοτών στον ΣΕΒ

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2005 09:53

Επίσημη επίσκεψη στον ΣΕΒ πραγματοποίησε ο Γερμανικός Σύνδεσμος Εργοδοτών (BDA) την Τρίτη και την Τετάρτη, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχουν οι δύο φορείς για ευρωπαϊκά και διμερή θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο Συνδέσμων περιεστράφησαν γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνική και γερμανική οικονομία, το πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου και των εργασιακών σχέσεων, τις τάσεις και προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας καθώς και τον ρόλο των γερμανικών και ελληνικών εταιρειών στην προώθηση της διμερούς οικονομικής συνεργασίας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Γερμανικού Συνδέσμου ήταν ο πρόεδρος Dr. Dieter Hundt, ενώ επίσης μετείχαν η Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων κα R. Hornung-Draus και η Διευθύντρια του Γραφείου Βρυξελλών κα Α. Schoenaich-Carolath.

Η αντιπροσωπεία του Γερμανικού Συνδέσμου επισκέφθηκε επίσης τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη και τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλο, ενώ συναντήθηκε και με μέλη του ΣΕΒ που δραστηριοποιούνται στη γερμανική αγορά καθώς και με εκπροσώπους γερμανικών εταιρειών που είναι εγκαταστημένες στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα