Τη λύση FMS.next P2P Lending της Profile επέλεξε η Elevate

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 14:21
UPD:14:22

Η βρετανική εταιρεία Elevate Capital επέλεξε τη λύση FMS.next P2P Lending της Profile Software για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών της, προκειμένου να καλύψει τις δραστηριότητες real estate crowdfunding στο online marketplace που διαθέτει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Profile, η FMS.next P2P Lending αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη λύση για τη διαχείριση crowdfunding εργασιών και αποτελεί μέρος της πλατφόρμας του FMS.next Universal Banking. Η εφαρμογή καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των εταιρειών στον τομέα του alternative finance.

Η Elevate Capital είναι μια ανερχόμενη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες real estate financing μέσω της Peer-to-Peer lending πλατφόρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργούνται με την νέα «ηλεκτρονική τράπεζα», η Elevate αναζήτησε λύση για τη διαχείριση των online υπηρεσιών χρηματοδότησης και επενδύσεων. Κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, η εταιρεία επέλεξε τη λύση της Profile Software, FMS.next P2P Lending.

Σημειώνεται ότι με τη λύση FMS.next P2P Lending προσφέρεται προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών σε ένα απόλυτα προσαρμόσιμο περιβάλλον λειτουργίας, τόσο για τον επενδυτή όσο και για τον δανειολήπτη που επισκέπτεται το site, με εύρος προηγμένων εργαλείων για την διαχείριση επενδύσεων και χρηματοδοτήσεων.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα