Profile: Χoρηγός σε συνέδριο Wealth Management

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 11:38
UPD:11:39

Χορηγός στο ετήσιο συνέδριο διαχείρισης επενδύσεων Wealth Management της ComPeer, που πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου στο Λονδίνο, θα είναι η Profile.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου στελέχη της Profile θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες και πελατοκεντρικές λύσεις, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Wealth Management εταιρειών.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα επικεντρωθούν φέτος στην παρουσίαση προτάσεων προς τους επαγγελματίες του χώρου για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των ανησυχιών, αναφορικά με τους καινούργιους κανονισμούς και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες ανάπτυξης σε μια ανοδική αγορά.

Η Profile θα παρουσιάσει τη βραβευμένη front-to-back office πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, που διαθέτει προηγμένη λειτουργικότητα για portfolio management, advisory εργαλεία, πλούσιο dashboard και CRM λειτουργίες.

Θα παρουσιάσει επίσης το Axia, τη νέα, front-to-middle, web-based, omni-channel λύση για Wealth Managers που μπορεί να εγκατασταθεί είτε ως hosted εφαρμογή, είτε on-premises, προσφέροντας ευελιξία στον οργανισμό χωρίς την ανάγκη για εσωτερική ΙΤ υποδομή, καθώς και το Mobius Wealth, την προηγμένη front-end πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων από κινητές συσκευές που επιτρέπει διασύνδεση με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα