Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2005 10:44
UPD:10:45

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,24% χθες υψηλότερα με τον τζίρο να ανέρχεται στα €147εκ. (-32%). Η αγορά άνοιξε σε χαμηλότερα επίπεδα, ενώ αγοραστικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε αργότερα και ιδιαίτερα προς το τέλος της συνεδρίασης… Αναμένουμε η σταθεροποίηση στο επίπεδο των 3.500 μονάδων να συνεχιστεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας, με τις διεθνείς αγορές να παρέχουν κάποια κατεύθυνση. Πιστεύουμε επίσης ότι η αγορά χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις όσον αφορά τη δέσμευση της κυβέρνησης για διαρθρωτικές αλλαγές, προτού εισέλθει σε διατηρήσιμη ανοδική τροχιά».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Αναμένουμε η σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα να συνεχίσει ελλείψει σημαντικών εταιρικών νέων».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε ελαφρά ανοδικά κυρίως λόγω του τραπεζικού κλάδου αν και η πλειοψηφία των μετοχών κινήθηκε αρνητικά. Σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές παραμένουμε επιφυλακτικοί για την πορεία της αγοράς και συνιστούμε επιλεγμένες κινήσεις με ορίζοντα μακροπρόθεσμο».

Emporiki Investment Bank: Σταθεροποιητικές τάσεις εκτιμάται ότι θα επικρατήσουν στη αγορά σήμερα εν απουσία σημαντικών νέων και καθώς οι ξένες αγορές δεν εμφανίζουν σαφή κατεύθυνση στην παρούσα φάση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα