Στην Global Finance ο Μηνάς Τάνες

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2005 13:36

Ο κ. Μηνάς Τάνες, ένας από τους πλέον επιτυχημένους και ανεγνωρισμένους managers στην Ελλάδα, ενισχύει τη διοικητική ομάδα της Global Finance. Ο κ. Τάνες αναλαμβάνει ανώτατη οργανική θέση, ενώ θα είναι και partner στο νέο σχήμα που δημιουργείται με τη συμμετοχή των βασικών στελεχών της Global Finance στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Global Finance, ο κ. Τάνες ήταν από το 1976 ως σήμερα Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (Amstel-Heineken), της οποίας διατελεί και Πρόεδρος. Πέτυχε να οδηγήσει και να διατηρήσει την εταιρεία στην κορυφή, ανάμεσα στις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις. Για τη θητεία του αυτή αναδείχθηκε κορυφαίος manager από την ΕΕΔΕ το 2002. Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ και Πρόεδρος του ΙΟΒΕ, ενώ μετέχει σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η βαθιά διοικητική πείρα του κ Τάνες, αλλά και η ευρύτερη παρουσία του στην αγορά ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη Global Finance για τη μελλοντική της πορεία, δεδομένης και της σαφούς στροφής σε εξαγορές πλειοψηφίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια, που η εταιρεία έχει από αρκετό καιρό πραγματοποιήσει με επιτυχία. Η επενδυτική αυτή λογική θα συνεχίσει και με το νέο fund της Global Finance, το South-Eastern Europe Fund, που ήδη προετοιμάζεται.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα