Eπένδυση 200.000 ευρώ στη 100mentors.com από το Jeremie Openfund II

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 19:20
UPD:19:29
100mentors.com

της Λέττας Καλαμαρά

Κεφάλαια ύψους 200.000 ευρώ επενδύει το Jeremie Οpenfund ΙΙ στη start up 100mentors.com, εταιρεία που έχει ως αποστολή να φέρει κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο τους μέντορες εκείνους που μπορούν να καταστήσουν εφικτή μία καλά πληροφορημένη επιλογή καριέρας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η πλατφόρμα της 100mentors μας επιτρέπει να «συναντήσουμε τον μελλοντικό εαυτό μας» εξασφαλίζοντάς μας επικοινωνία με περισσότερους από 1000 μέντορες από τα καλύτερα πανεπιστήμια και εταιρείες στην Ελλάδα και διεθνώς.

Όπως επισημαίνει ο ιδρυτής της Γιώργος Νικολετάκης «το βασικό συστατικό της επιτυχίας, που είναι η εξειδικευμένη γνώση των μεντόρων μας, να διαχέεται εύκολα, γρήγορα και να είναι προνόμιο όλων όσοι θέλουν επιτύχουν το επόμενο βήμα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία και να δηλώσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν, για παράδειγμα το πανεπιστήμιο-στόχο ή την ειδικότητα που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν.

Η υπηρεσία αναλαμβάνει στη συνέχεια να τους προτείνει μέντορες με συμβατό προφίλ, με τους οποίους μπορεί να επικοινωνήσει διαδικτυακά αντί αμοιβής. Η 100mentors, πέρα από τις μεμονωμένες συνεδρίες με μέντορες, διαθέτει «πακέτα» ολοκληρωμένων λύσεων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε χρήστη, με σειρά από υπηρεσίες, από εξειδικευμένους συνεργάτες ανά τον κόσμο.

Όπως εκτιμά η εταιρεία η επένδυση από το Jeremie Openfund II καθώς και άλλων επενδυτών θα δώσει τη δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα