Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2005 10:34
UPD:10:41

Euroxx: «Η Σοφοκλέους υποχώρησε οριακά χθες δείχνοντας ότι αναζητά κατεύθυνση. Για σήμερα εκτιμάται ότι η διάθεση των συναλλαγών θα δοθεί από τις ξένες αγορές, λόγω απουσίας εταιρικών νέων για την ελληνική αγορά ικανών να διαμορφώσουν τάση».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες 0,20% χαμηλότερα με τον τζίρο να ανέρχεται στα €206εκ. (+2%). Το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι ήπιες ρευστοποιήσεις σε συνδυασμό με χαμηλότερους όγκους. Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και ΔΕΗ. Ο FTSE-20 έκλεισε πτωτικά 0,22%, ενώ ο FTSE-40 έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος. Αναμένουμε να συνεχιστεί η σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών με επιλεκτικές ρευστοποιήσεις σε μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης».

Aspis Bank: «Η Wall Street κινήθηκε ανοδικά χθες καθώς η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ προανήγγειλε το τέλος του ανοδικού κύκλου των επιτοκίων. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναµένεται να επηρεαστούν θετικά από την άνοδο των αµερικανικών µετοχών, ενώ παρόµοια εικόνα θεωρούµε ότι θα παρουσιάσει και η εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα