Ρόκας: Συνεργασία με Δέλτα Project στο χώρο της ενέργειας

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2005 12:08

ΜΝΗΜΟΝΙΟ συνεννόησης (Memorandum of Understanding) υπέγραψαν σήμερα οι εταιρείας Χ. Ρόκας ΑΒΕΕ και Δέλτα Project. Με το μνημόνιο προβλέπεται:

α) η απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στη Δέλτα Ενεργειακή Α.Ε. (η οποία αποτελεί 90% θυγατρική εταιρεία της Δέλτα Project Α.Ε.) από την Χ. Ρόκας Α.Β.Ε.Ε και

β) η ευρύτερη συνεργασία των δύο εταιρειών Χ. Ρόκας ΑΒΕΕ και Δέλτα Project Α.Ε., στο χώρο της αγοράς ενέργειας και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη, κατασκευή και εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ).

Το μνημόνιο συνεννόησης τελεί υπό την έγκριση των διοικητικών συμβουλίων των δύο εταιρειών, της διεξαγωγής των αναγκαίων ελέγχων (οικονομικού και νομικού) και επιτυχούς οριστικοποίησης των σχετικών διαπραγματεύσεων για την υπογραφή οριστικών συμβάσεων.

Οι εταιρείες θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες της σχεδιαζόμενης συνεργασίας με την υπογραφή των οριστικών συμβάσεων, η εφαρμογή και εκτέλεση των οποίων θα τελεί, υπό την αίρεση της λήψεως των κατά το Νόμο απαιτούμενων διοικητικών εγκρίσεων και αδειών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα