Attica Bank: Με σειρά προτεραιότητας και όχι αλφαβητικά η εξυπηρέτηση συνταξιούχων

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 13:49
UPD:13:49

Με σειρά προτεραιότητας και όχι με αλφαβητική σειρά εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες στα 30 καταστήματα της Attica Bank που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα για την καταβολή συντάξεων Ιουλίου κατά την τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, «η εξυπηρέτησή των πελατών συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και βάσει των οδηγιών που έχουν δοθεί από τη διοίκηση στους υπαλλήλους της τράπεζας».

Τα παραπάνω καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα μέχρι τις 14.30, ενώ αύριο Πέμπτη 2/7/2015 θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως  τις 14:30 και την Παρασκευή 3/7/2015 από τις 08:00 έως 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες μπορούν να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνο κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Για την είσπραξη των ποσών των συντάξεων σε μετρητά, οι δικαιούχοι των λογαριασμών  στους οποίους πιστώνονται οι συντάξεις, θα πρέπει να παρουσιάζονται στα καταστήματα της τράπεζας που λειτουργούν , είτε αυτοπροσώπως προσκομίζοντας έγκυρο αποδεικτικό στοιχείο της ιδιότητας τους ως συνταξιούχων (ενδεικτικά, προηγούμενο ενημερωτικό συντάξεως, πράξη απονομής σύνταξης κλπ.) και της ταυτότητάς τους, είτε εξουσιοδοτώντας κατάλληλα εκπρόσωπό τους προς αυτό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα