Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2005 10:30
UPD:10:33

Praxis International: «Το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας πιθανολογούμε ότι θα εξακολουθήσει να εστιάζεται στην μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση λόγω του “χάσματος αποτίμησης” που υπάρχει σε σχέση με την υψηλή κεφαλαιοποίηση».

Proton Χρηματιστηριακή: «Στην εγχώρια αγορά, οι εταιρικές ειδήσεις παραμένουν περιορισμένες, ενώ ο όγκος είναι πιθανόν να είναι μικρότερος εν όψει των διακοπών των Χριστουγέννων».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες 0,38% χαμηλότερα, με τον τζίρο να ανέρχεται στα €289εκ. (+18%). Οι ρευστοποιήσεις ήταν έντονες στις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και ιδιαίτερα στις τραπεζικές μετοχές, ενώ οι μετοχές μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης συνέχισαν την ισχυρή απόδοση τους… Το επενδυτικό κλίμα παραμένει θετικό. Αναμένουμε η υπεραπόδοση των μετοχών μεσαίας κεφαλαιοποίησης να συνεχιστεί».

Emporiki Investment Bank: «Θεωρούμε ότι η συσσώρευση τιμών στα τρέχοντα επίπεδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη σημερινή συνεδρίαση, με το ενδιαφέρον για τις μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίηση να διατηρείται».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα