ΥΕΘΑ: Έγκριση διενέργειας μειοδοτικών διαγωνισμών

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2005 16:45

Τη σκοπιμότητα διενέργειας διεθνούς ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια έξι κανών πυροβόλων OTO MELARA 76/62, με πρόβλεψη δυνατότητας άσκηση προαίρεσης για επτά ακόμη, ενέκρινε ο υφυπουργός Εθνικής ¶μυνας, Β. Ι. Μιχαλολιάκος, στα πλαίσια υλοποίησης των προγραμμάτων προμηθειών αρμοδιότητάς του.

To πυροβόλο OTO MELARA 76/62 είναι ναυτικό πυροβόλο με το οποίο είναι εξοπλισμένο το σύνολο των μονάδων κρούσεως επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού. Η απαιτούμενη πίστωση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 612.000 ευρώ.

Εξάλλου, για την βελτίωση των υποδομών του Ναυστάθμου Σαλαμίνος, ενεκρίθη επίσης η διενέργεια δημόσιου ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επισκευή/ εκσυγχρονισμό της Νο 2 Πλωτής Δεξαμενής, με εκτιμώμενη κόστος εργασιών ύψους 3.500.000 ευρώ.

Ο κ. ΥΦΕΘΑ επίσης ενέκρινε την σκοπιμότητα προμήθειας και εγκατάστασης Συστήματος Αυτοπροστασίας στα αεροσκάφη μεταφοράς πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας τύπου ΕΜΒ -135 /145 και GULF STREAM.

Τέλος ο κ Μιχαλολιάκος ενέκρινε την διενέργεια δημόσιου ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 20 ασθενοφόρων πολιτικού τύπου για κάλυψη αναγκών του Στρατού Ξηράς. Η απαιτούμενη πίστωση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος 1.400.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα