Βελτιωμένα τα αποτελέσματα του Υγεία το α' τρίμηνο

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2001 14:02

Βελτίωση εμφάνισαν τα οικονομικά μεγέθη του νοσοκομείου Υγεία το πρώτο τρίμηνο του 2001. Τα καθαρά προ φόρων κέρδη, σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 14,7% φθάνοντας το 1,23 δισ. δρχ., ποσόν που αντιστοιχεί στο 18,6% του κύκλου εργασιών. Τα αντίστοιχα μεγέθη για το πρώτο τρίμηνο του 2000 είχαν διαμορφωθεί σε 1,07 δισ. δρχ., που αντιστοιχεί στο 14,7% του τζίρου.

Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε σε ποσοστό 6,3% φθάνοντας τα 6,6 δισ. δρχ. από 6,2 δισ. που ήταν την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο.

Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του διαγνωστικού και θεραπευτικού κέντρου, ενδεικτικό στοιχείο της ορθολογικής διαχείρισής της, αποτελεί το γεγονός ότι τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας, εμφάνισαν άνοδο 1%, φθάνοντας στα 383 εκατ. δρχ.

Το επενδυτικό πρόγραμμα του Υγεία, εξελίσσεται σήμερα με κανονικούς ρυθμούς, παρά την καθυστέρηση της εισαγωγής της εταιρείας στο Χ.Α.Α. για την άντληση πόρων, που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση των σχεδίων της, που θα καταστήσουν το θεραπευτήριο από τα πλέον εξελιγμένα στον διεθνή χώρο της υγείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα