ΑΠΕ: Στην Αθήνα απόψε τα μέλη του Brussels Group

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 12:29
UPD:17:45
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Στην Αθήνα φθάνουν απόψε τα μέλη του Brussels Group, με στόχο τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν εκ νέου αύριο, Σάββατο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το naftemporiki.gr από ελληνικής πλευράς οι Ν. Παππάς και Ευ. Τσακαλώτος, μαζί με τον επικεφαλής της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης στο Brussels group Γ. Χουλιαράκη, βρίσκονται σε συνεχή διαβούλευση με την Κομισιόν και με τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, ενώ αναμένεται να καθορίσουν τα επόμενα βήματα μαζί με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Αν και η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων, εκτός από το ύψος του πρωτογενούς  πλεονάσματος, όπου γνωρίζουμε ακριβώς τι ζητούν οι δανειστές, ανώτερη κυβερνητική πηγή, σε κατ’ ιδίαν συνομιλία, έλεγε χθες το βράδυ ότι η ελληνική πλευρά δεν ευθύνεται για την όποια διάσταση απόψεων υπάρχει εντός των θεσμών.

Η ίδια μάλιστα πηγή σημείωνε ότι η αποχώρηση των τεχνικών κλιμακίων του ΔΝΤ από τις Βρυξέλλες και οι αναφορές του σε ασφαλιστικό και φορολογικό δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα