Νέα διεθνής διάκριση για την ΕΥ Ελλάδας

Κατέκτησε για έκτη χρονιά το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year»
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 15:02
UPD:15:06

Μια σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε, για μια ακόμα χρονιά, η ΕΥ Ελλάδας.

Το διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για έκτη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών στον τομέα ενδοομιλικών συναλλαγών (transfer pricing), κατόπιν αξιολόγησης ελεγκτικών και συμβουλευτικών εταιρειών παγκοσμίως.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ΕΥ κατάφερε να αποσπάσει άλλη μια σημαντική διάκριση, κατακτώντας το βραβείο «European Tax Compliance & Reporting Firm of the Year».

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις διακρίσεις που απέσπασε φέτος, για ακόμα μια φορά η ΕΥ, τόσο σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς αντικατοπτρίζουν το όραμα της ΕΥ να συνεχίζει να παρέχει με συνέπεια και ακρίβεια, υψηλής ποιότητας φορολογικές υπηρεσίες. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, καθώς και η διεθνής μας πείρα και τεχνογνωσία, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που συντέλεσαν στην επίτευξη αυτής της σημαντικής, διεθνούς διάκρισης», δήλωσε ο Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της ΕΥ Ελλάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα